Jobb & Praktik

Söker du jobb som PR-konsult?

Andréasson Public Relations är en av Sveriges äldsta PR-byråer och en arbetsplats där de anställda dagligen spelar en nyckelroll för våra kunder. Därför är en gedigen arbetslivserfarenhet och ett äkta engagemang för att skapa resultat viktiga egenskaper vi letar efter när vi rekryterar personal. För att passa in hos oss ska du tycka lika mycket om att leda kommunikationsprojekt som att arbeta operativt med olika uppgifter. Vi ser helst att du har flera års erfarenhet som PR-konsult eller har arbetat som marknads- eller kommunikationschef.

Skicka gärna ditt CV om du söker nya utmaningar!

Vill du veta mer om oss, våra kunder eller hur vi jobbar så tveka inte att höra av dig till:

Petter Andréasson, VD och kreativ ledare på Andréasson PR
Tel. 08-505 810 00
Mobil +46 (0)70-75 22 225
Mail: petter.andreasson@anpr.se

Praktikplats

Går du en utbildning inom medier och kommunikation eller liknande och vill prova på vardagen på en PR-byrå? Andréasson Public Relations tar emot praktikanter som vill lära sig mer om branschen och vad arbetet som PR-konsult innebär. Under varje höst- och vårtermin välkomnar vi praktikanter till vårt kontor i Stockholm.

Hos oss får du bland annat lära dig hur man bygger starka varumärken med kreativa PR-aktiviteter, medierelationer, omvärldsbevakning, kommunikationsstrategier, opinionsbildning, textproduktion i form av pressmeddelanden och debattartiklar, filmproduktion, sociala medier, pressevents och seminarier.

Vill du veta mer eller ansöka? Kontakta oss gärna med CV och en kort beskrivning om dig själv till:

info@andreassonpr.se eller petter.andreasson@anpr.se

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå